Digital Ostprovning

Att genomföra provningar digitalt över nätet har visat sig vara en mycket väl fungerande aktivitet. Oavsett om ni är kollegor som inte kan ses eller om ni är ett gäng vänner utspridda över olika delar av landet så blir en virtuell provning ett trevligt sätt att mötas.

I samband med provningen kör vi precis som vid våra ordinarie provningar ett litet quiz om ost. Inga förkunskaper krävs då det är svarsalternativ på alla frågor. Detta tycker vi är ett väldigt kul grepp som gör provningen ännu mera engagerande för deltagarna. Vid allt för stora grupper, eller om kunden så önskar, så plockar vi bort detta moment.

Kommer osten digitalt?

Nej den gör ju inte det, men vi skickar den via posten. Vi kan både skicka portionsförpackade ostar direkt hem till varje deltagare eller som ett större paket till exempelvis er arbetsplats för egen disribution till deltagarna.

Teman

Vi har ett standardupplägg med brett spektrum av ostar som vi tycker är väldigt trevligt men har ni egna önskemål så löser vi självklart det.

Vad tyckte du om digital ostprovning?

Liselotte • 18 juni 2021 09:57:38
Vilken lyckad kväll det blev! Jätteinspirerande, trevligt och gott!
STORT TACK!!

Info

Tid:  60 minuter. (ev längre med frågor)
Pris: 200 kr/ pers, exklusive ost och frakt.
Antal: Från 8 personer
Hur: Via Zoom eller Teams.
Antal ostar: Ni får smaka fem olika ostar.
Övrigt: Vi bistår gärna med dryckestips till ostarna.

Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet. Därefter full betalning. Serviceavgift (30kr) till leverantören av betalningslösningen återbetalas ej vid ev återköp.

Telefon: 0705-222782

Kontakta oss