Digital Chokladprovning

Att genomföra provningar digitalt över nätet har visat sig vara en mycket väl fungerande aktivitet. Oavsett om ni är kollegor som inte kan ses eller om ni är ett gäng vänner utspridda över olika delar av landet så blir en virtuell provning ett trevligt sätt att göra något kul ihop.

I samband med provningen kör vi precis som vid våra ordinarie provningar ett litet quiz om choklad. Inga förkunskaper krävs då det är svarsalternativ på alla frågor. Detta tycker vi är ett väldigt kul grepp som gör provningen ännu mera engagerande för deltagarna. Vid allt för stora grupper, eller om kunden så önskar, så plockar vi bort detta moment.

Hur gör vi med chokladen?

Choklad går alldelles utmärkt att skicka med posten. Vi kan både skicka portionsförpackad choklad direkt hem till varje deltagare eller som ett större paket till exempelvis er arbetsplats för egen disribution till deltagarna.

Vad tyckte du om Digital chokladprovning?

Lena, SEB • 30 mars 2021 22:47:36
Goda choklad och mycket kul upplägg med quizet.

Info

Tid:  60 minuter. (ev längre med frågor)
Pris: 200 kr/ pers, ex choklad och frakt.
Antal: Från 8 personer
Hur: Via Zoom eller Teams.
Antal choklad: I vårt standardupplägg får ni smaka sex olika choklad men det kan naturligtvis anpassas.
Övrigt: Vi bistår gärna med dryckestips till chokladen.
Telefon: 0705-222782

Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet. Därefter full betalning. Serviceavgift (30kr) till leverantören av betalningslösningen återbetalas ej vid ev återköp.

Kontakt / Bokning