Digital Ölprovning

Att genomföra provningar digitalt över nätet har visat sig vara en mycket väl fungerande aktivitet. Oavsett om ni är kollegor som inte kan ses eller om ni är ett gäng vänner utspridda över olika delar av landet så är en virtuell provning över nätet ett trevligt sätt att göra något kul ihop.
I provningen ingår en kort "rundtur" av Vega bryggeri, där provningsledaren Simon är verksam.

I samband med provningen kör vi också precis som vid våra ordinarie provningar ett litet quiz om öl. Inga förkunskaper krävs då det är svarsalternativ på alla frågor. Detta tycker vi är ett väldigt kul grepp som gör provningen ännu mera engagerande för deltagarna. Vid allt för stora grupper, eller om kunden så önskar, så plockar vi bort detta moment.

Kommer ölen också digitalt?

Nej tyvärr har ju inte tekniiken kommit så långt ännu men det går att lösa smidigt ändå.
Det finns olika sätt.
Om ni helt undviker att träffas eller är utspridda över ett stort område skapar vi en lista med öl att köpa hem från Systembolaget. Därefter hämtar var och en ut sina öl till provningen.

Om ni är kollegor som besöker er arbetsplats sporadiskt kan ni utse en person som hämtar ut ölen som distribueras via arbetsplatsen.

Teman

Vi har ett antal färdiga teman men kan också anpassa provningen efter ert specifika önskemål.
Våra färdiga teman är:
Ölets spännvidd
I denna provning testar vi öl av vitt skilda typer. Ingen annan dryck har sådan spnnvidd smakmässigt. Förhoppningsvis hittar du någon ny favorit.
Svenska mikrobryggerier
Den svenska ölscenen har exploderat med mängder av duktiga mikrobryggerier. Vi provar våra favoriter
IPA
I denna provning testar vi olika sorters IPA och pratar om skillnaderna.
Lager
En provning som visar på vilka stora skillnader det också finns bland lageröl. Allt från ljus krispig tysk pilsner till den rundare tjeckiska och den halvmörka bayerska.
Porter/Stout
Vad skiljer egentligen porter och stout? Vi provar ett antal olika sorter.

Vad tyckte du om provningen?

Jacob • 13 maj 2021 09:38:14Trevlig och lärorik provning som fungerade utmärkt digitalt.
Gunnar L, Swdea • 30 mars 2021 22:46:09Mycket trevlig provning online. Att prova öl över nätet gick ju faktiskt alldeles utmärkt. Rekomenderas!

Info

Tid:  60 minuter. (ev längre med frågor)
Pris: 200 kr/ pers, exklusive öl
Antal: Från 10 personer
Hur: Via Zoom eller Teams.
Antal öl: Vi rekomenderar fem öl i provningarna, men det går att prova precis det antal ni önskar.

Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet. Därefter full betalning. Serviceavgift (30kr) till leverantören av betalningslösningen återbetalas ej vid ev återköp.

Telefon: 0705-222782

Simon Svensson. Licensierad öldomare och flerfaldig SM-guld vinnare i hembrygd öl leder provningen vilket garanterar en provning av högsta klass.

Kontakt