VÅRA AKTIVITETER

Vi har roliga och intressanta aktiviteter för dig och ditt företag. Alla i njutningens tecken. Utmärkt som tembuilding, kundvård eller vid högtider. Är det något du undrar. Tveka inte att kontakta oss!

Vi tar er med på en vandring i Göteborgs ölhistoria. Ni får höra spännande berättelser om krogar och bryggerier. På en pub på mitten och en på slutet stannar vi och tar oss ett glas!

Göteborgs Matvandring

Lär dig om Göteborgs mathistoria, från tiden då staden grundandes till idag. På ett antal olika platser får vi dessutom smaka på några av de fantastiska delikatesser som finns från trakten.

Ölvandring 2 - Ölboomen

Uppföljaren till vår oerhört populära klassiker "Göteborgs Ölvandring". I denna vandring fokuserar vi ännu mer på hur senaste årens boom av mikrobryggerier gått till.

Ställ gärna en fråga

Vi svarar normalt inom 24 timmar.

Eller så här

Simon Svensson
0705-222782
simon@njutningsframjandet.se

Provningar

Kombination av ölprovning & frågequiz om öl. Avslutas med ett rafflande blindtest! 

Kombination av chokladprovning & frågequiz om choklad. Avslutas med ett rafflande blindtest!

Kombination av ostprovning & frågequiz om ost. Avslutas med ett rafflande blindtest!

Kombination av vinprovning & frågequiz om vin. Avslutas med ett rafflande blindtest! 

Digitala provningar

Digital/virtuella provningar är en rolig aktivitet för kollegor eller vänner då det inte är möjligt att ses. Vi skickar osten/chokladen hem till varje deltagare. Öl får ni en lista att själva hämta ut på Systembolaget.

Vi genomför en bryggning och lär dig allt du behöver veta. När du går hem kan du brygga egen öl!

Gelatokurs

Lär dig göra italiensk gelato. Få saker är väl så omtyckta hos så många som glass. Oavsett om det är en varm sommardag eller en mörk vinterkväll så är det aldrig fel med en härligt krämig gelato. Vi gör gelato, sorbet och tillbehör.

Halloumi/ Stekost

Att göra egen hollumi/stekost är inte så svårt. Avancerad utrustning krävs inte. Med lite kunskap så kommer resultatet bli utmärkt. Till en bråkdel av priset i affären.
I kursen går vi igenom alla stegen praktiskt så väl som teoretiskt.

Ölbryggning fortsättningskurs

Kursen för dig som redan kan brygga din egen öl men vill ta din kunskap ytterligare en nivå. Kursen fokuserar på att utvärdera öl. Vilka smaker/ felsmaker går att hitta och varför uppkommer de i ölet?

Provningseventet för de stora grupperna. Åtta olika provningsstationer med blandade läckerheter så som vin, ost , choklad, öl, vinäger ,lakrits mm.