Detta är kursen för dig som vill fördjupa dig ännu mer i ölbryggning och ta dina kunskaper ytterligare ett steg. I kursen fokuserar vi framförallt på att lära oss känna igen olika smaker i ölet. Både önskvärda smaker och sådana som räknas som felsmaker. Vi lär oss att känna igen dem och vi går igenom varför de uppkommer och vad man skall göra för att undvika dem.
Efter avslutad kurs kommer du vara betydligt mer säker på vad det är du känner i ölet och huruvida det är något som kan förbättras i din process eller om det endast är receptet som behöver utvecklas.
Anmälan till öppna fortsättningskursen är godkänd när betalningen är genomförd.
2023
Mån 6 Februari Kl 18:00-21:00
Ons 26 april Kl 18:00-21:00
Plats: Kungshöjd, Ingenjörsgatan 3.
Nya datum uppdateras kontinuerligt och anslås här omedelbart, då de är bestämda.
Tid: 3 timmar
Pris: 495 kr/ pers
Var: Kungshöjd, Ingenjörsgatan 3.
Telefon: 0705-222782
Avbokningar senast 7 dagar innan genomförandet. Därefter full betalning. Vid små gruppbokningar kan ytterligare sällskap tillkomma. Vid lågt antal deltagare kan aktiviteten ställas in. Serviceavgiften(ingår i priset) på 30kr till leverantören av betalningslösningen återbetalas ej vid ev återköp.
Pris: 495 kr
Copyright Njutningsfrämjandet © all rights reserved 2021